Nicolas Vahé Well Done stegetermometer

Spar 225,-
375,00 kr.

Nicolas Vahé trådløs stegetermometer Well Done

Dette lækre trådløse stegetermometer er nemt at betjene og kører på bluetooth. Det kommer i en smart lille metalboks og er den perfekte gadget til alle grill entusiaster.

Tilberedning af kød kan være lidt af en kunst, men med denne nye gastro-gadget kan du tilberede dine yndlingsretter, så de passer præcis til din smag. Brug Well Done stegetermometeret med eller uden den tilhørende app. Med Well Done stegtermometeret og app’en kan du nu holde styr på temperaturudviklingen i kødet på grillen, på panden eller i ovnen, mens du bruger tiden med gæsterne.

Grillapp’en sørger for at følge processen og giver dig besked, når din mad er klar. Du kan også indstille cooking guiden efter dit foretrukne tilberedningsniveau; rare, medium eller well done. Og hvis du mangler ideer og opskrifter på tilbehør, saucer og desserter, kan app’en også hjælpe dig.

Der bliver hele tiden udviklet nye opskrifter, og app’en opdateres løbende med ny inspiration. Alle opskrifter kan printes som pdf. Sidst, men ikke mindst kan du via logbogen holde styr på dine kokkesuccesser, så du let kan vende tilbage til tidligere opskrifter og indstillinger.

Download app’en via App Store – fås pt. kun til iPhone.

Batterier medfølger ikke.

Nicolas Vahé er udlært kok og konditor på “Pic Valence” - en 3 stjernet Michelin-restaurant i Frankrig. Senere har Nicolas tryllet som konditor på Falsled Kro i mere end 3 år, og herefter som chefkonditor på Fakkelgården ved Kruså. Råvarernes ekstreme kvalitet giver en sublim smag, som du kun finder i delikatessens superelite.

Kunder der har købt denne vare købte også

Philips blender

HR3555/00
839,00 kr.